Op 25 april moesten Maika, Isa en ik ( Camille ) de halve finale turnen in Amsterdam.
Ons eerste toestel was brug. Mijn brug oefening ging op zich wel goed, maar het kon beter. Isa moest helaas stoppen met de wedstrijd wegens haar blessure. Dat vonden wij heel jammer!
Daarna gingen we naar de balk. Dat vind ik het leukste toestel! Mijn oefening ging super. Ik ben er niet van afgevallen. Ik heb voor het eerst in een kwalificatie wedstrijd mijn losse radslag op balk gedaan. En ben met mijn oefening eerste geworden en geplaatst voor de toestelfinale daar ben ik heel blij mee. Bij Maika ging het ook goed.
Daarna gingen we naar vloer. Het ging goed. Ondanks mijn blessures heb ik voor het eerst een flik flak schroef op vloer gedaan. Ik ben, samen met een ander meisje 4e geworden. Helaas had dat andere meisje een tiende hogere E-score waardoor ik nu 1e reserve sta voor de vloer finale. Maika heeft ook een hele goede vloer oefening geturnd met een hele mooie overslag streksalto en een flik flak halve schroef!
Als laatste toestel hadden we sprong. Mijn sprongen gingen goed. En sta 1e reserve op dit onderdeel voor het NK.
Toen kwam de prijsuitreiking. Ik ben met mijn totale score van 46.416 3e geworden!! Daar ben ik heel blij mee J maika is met een totale score van 44.666 6e geworden en is ook door naar de finale van het NK !!!

 


Camille Hulspas van BTA