Een turnwedstrijd in Vlissingen, dat was wel een stukje rijden. We waren met een grote groep turnsters van de Bosan de laatste ronde: Naomi, Sophie, Danique, Joanie, Mirte, Maika, Isabelle en Camille. Het was wel een beetje druk met zoveel turnsters. En uiteraard keken wij naar de oefeningen van onze teammaatjes.
Wij (Camille, Isabelle en ik) begonnen op balk. Dat ging wel redelijk, allemaal wel een keertje er af gevallen maar verder goede oefeningen. Daarna vloer camille moest beginnen met haar oefening en dat was echt een prachtige oefening, daarna moest ik en het ging wel goed ik had een paar nieuwe elementjes in mijn oefening en die lukte ook! Isa moest als laatste, en dat was wel een hele mooie oefening. Toen kwam sprong en bij ons alle drie hadden we goede sprongen en hoge cijfers. Als laatste kwam brug. Ik was heel zenuwachtig want ik vind de brug mijn moeilijkste onderdeel. 
Er zijn ook nog 2 prijzen deze ronde: Camille heeft de 1ste prijs (met een val van de balk) top! En sophie was 3de. En bij de andere ging het ook goed!

 

Groetjes Maika