Zaterdag 25-1-2014 was de regiowedstrijd voor de 3e divisie. In de 1e ronde moest Tess turnen, als ze alles liet zien wat ze kon, en alles met rechte benen turnde was de kans groot dat ze doorgeplaatst zou worden. De prijsuitreiking was erg spannend maar ze is doorgeplaatst! Tess mag de districtsfinale turnen en halve finale NK!
Marpessa, die traint bij Bosan en Scheveningen had ook in de 1e ronde haar wedstrijd. Ze kwam zaterdag uit voor scheveningen. Haar wedstrijd ging super vooral balk! Marpessa is 4e geworden en ging naar huis met een mooie medaille! Marpessa is doorgeplaatst naar districtsfinale en halve finale NK!
Kayleigh was ook in de 1e ronde. Ze komt uit voor Donar. Ook haar wedstrijd ging prima. Kayleigh is doorgeplaatst naar de districsfinale!

In de 2e ronde moest ik (Lynde). Ik had niet al mijn onderdelen dus het was erg spannend of ik genoeg punten zou halen. Alles ging goed en ik ben uiteindelijk 9e geworden, daarmee ben ik doorgeplaatst naar de districsfinale en halve finale NK!

De laatste ronde wat Tamara. Voor Josie was dat inmiddels de 3e ronde in Amsterdam en voor Fabian de 2e ronde. Tamara had ook niet al haar onderdelen, alweer spannend dus! Tamara haar wedstrijd ging goed, ze was zelfs 2e op sprong en 5e op vloer! Tamara is 12e geworden en doorgeplaatst naar de districsfinale!Groetjes Lynde