Zaterdag 11-1-2014 was de district wedstrijd voor de senioren in de 2de divisie.

Iedereen was best zenuwachtig en sommige onderdelen liepen toch nog niet zoals geplant was maar verder heeft iedereen het super goed gedaan! We waren vooral blij dat er bij ons 7 elementen aan de brug waren geteld, waardoor we mooie cijfers kregen.

Serena had op sprong haar half in heel uit achter zich gelaten en liet 2 super mooie tsukahara’s zien en ondanks dat Mariska en Martyha blessures hadden hebben ze allebei een mooie prestatie geleverd op brug.

Sophie liet nog even zien dat ze nog steeds de beste is op sprong met weer twee mega hoge tsukahara’s. Bij Danique en Luna ging vooral de vloer heel goed, Danique heeft al der schroeven netjes tot stand gehaald en Luna’s oefening was weer prachtig om naar te kijken!

 

Tijdens onze ronde kwamen ook de junioren 1ste divisie in actie, van ons waren dat Renske en Joanne. Voor Joanne was dit de eerste keer dat ze 1ste divisie turnt en heeft het heel goed gedaan en Renske had even laten zien dat ze super lang in de handstand kan blijven staan op de brug haha en heeft verder ook netjes geturnd en dat is haar ook beloont met een derde plek!!!

 

Het was een super leuke en vooral gezellig dag en we gaan weer hard trainen voor de volgende wedstrijden!!!!!

 

Groetjes van mij (Naomi) J