Laatste nieuws

Oefenwedstrijd Pro Patria en Bosan turnacademie

Oefenwedstrijd Pro Patria en Bosan turnacademie

  Om 3 uur was ik klaar op school en zijn we naar de turnhal gereden om ons jurymeisje Anne op te...

Sidijk Gymnastics Tournament

Sidijk Gymnastics Tournament

Sidijktoernooi   In het weekend van 21 en 22 februari 2015 heeft het Sidijktoernooi...

Kwartfinales Waddinxveen

Kwartfinales Waddinxveen

  De kwartfinales in Waddinxveen   Afgelopen weekend was het zo ver! De kwartfinale werd op 14...

Halve finale Duiven

Halve finale Duiven

  Op zondagochtend ging ik naar Duiven om de halve finale te turnen. Ik begon op brug. Dit was...

De laatste halve finale.

De laatste halve finale.

Op 25 april moesten Maika, Isa en ik ( Camille ) de halve finale turnen in Amsterdam. Ons eerste...

 • Oefenwedstrijd Pro Patria en Bosan turnacademie

  Oefenwedstrijd Pro Patria en Bosan turnacademie

 • Sidijk Gymnastics Tournament

  Sidijk Gymnastics Tournament

 • Kwartfinales Waddinxveen

  Kwartfinales Waddinxveen

 • Halve finale Duiven

  Halve finale Duiven

 • De laatste halve finale.

  De laatste halve finale.

 

De kwartfinales in Waddinxveen

 

Afgelopen weekend was het zo ver! De kwartfinale werd op 14 en 15 maart gehouden in Waddinxveen. Deze wedstrijd was erg spannend, het was namelijk de wedstrijd die zou beslissen of je door mocht stromen naar de halve finale!

 

Vroeg op de zaterdag ochtend mochten Kyara en Nina beginnen met de wedstrijd, ze hebben goed hun best gedaan, maar zijn helaas niet door. Hierna was Kayleigh aan de beurt en Kayleigh heeft het zo goed gedaan dat ze zelfs een 2de prijs heeft gewonnen! Ze was zelfs 1ste op vloer met een hele mooie oefening. Na Kayleigh was het de beurt aan mezelf en Serena. Helaas was Serena vlak voor de wedstrijd door haar enkel gegaan en kon ze niet alles laten zien op de wedstrijd van wat ze kan. Bijtend door de pijn heen heeft ze toch nog een goede wedstrijd gedraaid, helaas was dit net niet genoeg om door te gaan. Bij mij zelf ging de wedstrijd heel goed. Ik heb alleen een val gemaakt op de brug maar verder ging het goed. Uiteindelijk heb ik daarmee een 4de plek behaald! Wat wel gaaf was aan de wedstrijd van Serena en mij, was dat in de baan naast ons de ek-kwalificatie was voor de eredivisie senior! Het was super gaaf om bekende turnsters zoals Noel van Klaveren zo dichtbij te zien turnen. Later op de dag waren Maika en Isabelle aan de beurt om hun beste oefeningen te laten zien! en dit ging heel erg goed! Isabelle is 6de geworden en Maika 12e, beiden zijn ze door naar de halve finale! Danique was hierna aan de beurt. Helaas kon Luna niet meedoen vanwege haar schouderblessure. Bij Danique ging de wedstrijd goed! Ze is door naar de halve finale met een 15e plek!

 

Zondag ochtend was het de beurt aan Victoria en Anne. Bij Anne ging het heel goed en ze heeft een mooie 6e plaats behaald en daarmee ook een plek in de halve finale. Victoria heeft ook haar best gedaan en een goede wedstrijd geturnd, helaas was het niet genoeg om een plekje in de halve finale te bemachtigen. Ze is 20ste geworden. In de middag was Fenny aan de beurt, ook zij heeft goed haar best gedaan en mooi geturnd, maar helaas ook net niet genoeg om door te gaan en ze heeft ook een 20ste plek behaald. Hierna was Camille aan de beurt. Ze heeft een hele goede wedstrijd gedraaid! Ze stond zelfs op de 1ste plaats na 3 toestellen, maar helaas viel ze 2 keer van de balk. Maar ze heeft alsnog een hele mooie 7e plek gehaald en daarmee is ze door naar de halve finale. Als aller laatste was Mirte aan de beurt, haar wedstrijd ging erg goed. Alleen balk ging iets minder, maar ze heeft een 10e plek behaald en daarmee is ze ook door naar de halve finale.

 

Al met al was het een gezellig, maar ook geslaagd weekend met veel turnsters die doorgestroomd zijn naar de halve finale.

 

Groetjes Sophie

 

         

 

Bosan Turnacademie promo filmpje

Social media